Witam
Miałem różne woski i syntetyki w puszce i w plynie. Colli 915 i natties blue były najfajniejsze. Jednak na kosmetykaaut kupiłem Meguiars carnauba wax step 3 nowy za 20zł więc cena mnie skusiła. Ma lub miał ktoś z Was ten wosk? Jak auto po nim wygląda?
Meguiars carnauba wax step 3 ma ktoś?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP
Meguiars carnauba wax step 3 ma ktoś?
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- italiano_83
- V.I.P.

- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Re: Meguiars carnauba wax step 3 ma ktoś?
Mam ten wosk, ale prawię nie używam, niczego nie kryje, słabo zabezpiecza, szybko spływa, efekt hydrofobowy słaby, aplikacja łatwa, zapach taki sobie moim zadaniem, nawet przykry chemiczny.
Step 2 już jest lepszy bo przyciemnia lakier i kryje holosy i swirlle, choć aplikacja jest moim zdaniem upierdliwa i trzeba ją bardzo dokładnie przeprowadzić inaczej będzie widoczna różnica odcieni na lakierze.
Step 2 już jest lepszy bo przyciemnia lakier i kryje holosy i swirlle, choć aplikacja jest moim zdaniem upierdliwa i trzeba ją bardzo dokładnie przeprowadzić inaczej będzie widoczna różnica odcieni na lakierze.
Było MK4 1.9 TDI ALH Generation 151PS 309Nm Techno blue metalic
Alfa Romeo Giulietta 1.4 MultiAir Turbo Benzina
170PS 250Nm
Fiat 500 S 0.9 TwinAir 80PS Blue Italia
Ducati Monster
696+
Ducati Monster
Czyli szkoda 20zl za nowy.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- italiano_83
- V.I.P.

- Auto: Alfa Romeo Giulietta 1.4 MA Turbobenzina
- Silnik: 1.4T
Jeśli chodzi o moje oczekiwania tak, ja mam czarny lakier mi ten produkt nie leży..
Ja dzielę woski na dwa sposoby, pierwsze dają ochronę drugie wygląd .. a ten nie daje, ani tego ani tego..
Ja dzielę woski na dwa sposoby, pierwsze dają ochronę drugie wygląd .. a ten nie daje, ani tego ani tego..
Było MK4 1.9 TDI ALH Generation 151PS 309Nm Techno blue metalic
170PS 250Nm
Ducati Monster
696+
Ducati Monster