Seat Leon 1M - domykanie szyb,wycieraczki itp

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

domel86
Mały gagatek
Mały gagatek

Seat Leon 1M - domykanie szyb,wycieraczki itp

Post autor: domel86 » pn sie 17, 2009 09:35

Witam,

mam w swoim Seacie Leonie domykanie szyb ale tylko z kluczyka, trzeba dłużej przytrzymać w zamku.... podobnie sprawa ma się do otwierania szyb, wszystko działa. Tu jednak moje pytanie - czy da się z ori pilota jakoś pod VAG'iem ustawić otwieranie/domykanie szyb właśnie przy użyciu pilota ?

Moduł jaki mi VAG pokazuje w "Instruments" to "1M0 920 822 D".

Druga sprawa to lusterko fotochromatyczne - szyba była wymieniana w samochodzie i nie zostało ono podpięte - rozebrałem jednak obudowę od lusterka i widać kostkę do której powinno coś być wpięte - tylko co i skąd ? W tym samym miejscu jest też czujnik deszczu, który również nie działa - ten sam powód. Gdy ustawię manetkę w położeniu, kiedy czujnik powinien się załączać najzwyczajniej nie reaguje na padający deszcz ;-) Jest to denerwujące, bo niby opcja jest a nie można jej wykorzystać ;-)

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony pn sie 17, 2009 09:37 przez domel86, łącznie zmieniany 1 raz.

jeryk10
VWGolf.pl Killer
VWGolf.pl Killer

Post autor: jeryk10 » pn sie 17, 2009 10:37

Jezeli masz piloto kluczyk to otworz szybe i zamknij z pilota auto i przytrzymaj pare sekund przycisk zamykania Jezeli trzymajac przycisk szyba sie nie zamknie to domykania niemasz i nie bedziesz mial poniewaz w module nie ma takiej opci do ustawienia

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”