jaką skrzynia krótsza od 4t
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
daro46
- Użytkownik

- Kontakt:
jaką skrzynia krótsza od 4t
witam chciałbym się dowiedzieć jak skrzynie nie są trudno dostępne a krótsze od 4t ,wiem że 4 s ,może jeszcze jakieś??
http://www.doppel-wobber.de/wbb2/Inform ... riebe.html
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 17:06 przez artur1902, łącznie zmieniany 2 razy.
-
wojtas4589
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
-
wojtas4589
- Wamia Mazury
- Kontakt:
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
to są informacje ktore zdobędziesz sam zerkajac na allegro, do działu ogłoszeń na tym forum itp. Nikt za Ciebie czarnej roboty nie wykona. Musisz sam poszukać. Wszystkie informacje masz, oraz sprawne ręce i umysł skoro tu piszesz wiec nie widzę przeszkód żebys sam zbadał rynek.daro46 pisze:potrzebuję szerszych informacji na temat dostępności skrzyń krótszych od 4s po prostu które najłatwiej kupić
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 18:19 przez sas_gti, łącznie zmieniany 1 raz.
-
wojtas4589
- Wamia Mazury
- Kontakt:
- sas_gti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
oj chyba wlasnie o to lenistwo sie rozchodzi 
Dostepnosc konkretnej skrzyni zalezy od danej chwili i informacja np ze jak ja szukałem krótkiej rok temu to na allegro bylo wiecej skrzyn acd niz aug jest bezwartosciowa w tym momencie, bo teraz moze byc i zapewne jest inaczej. To kwestia chwili. Wybierz sobie 3 czy 4 skrzynie ktore Cie interesują, spisz symbol (to przeciez tylko kilka skrzyn bedzie) i szukaj na allegro. A i tak czeka Cie przewaznie pisanie maila do sprzedawcy, bo mało który podaje symol, a potem mało który odpowiada bo nie wie gdzie to jest na skrzyni wybite.
Poniważ Ty nawet nie określiłeś ktora skrzynia o jakim symbol Cie interesuje to tym bardziej nie licz ze ktos Ci powie czy taka skrzynia jest popularna czy nie jak nawet nie wiadomo o czym konkretnie rozmawiamy
A jak chcesz mega krótką skrzynię z Vmax w granicach 140-160kmh przy 6-7 tys obrotów na piątym biegu to musisz założyć przełożenie biegu głównego ze skrzyni syncro, tylko wtedy np na trójce do odcinki nie pojedziesz nawet 100kmh.
Dostepnosc konkretnej skrzyni zalezy od danej chwili i informacja np ze jak ja szukałem krótkiej rok temu to na allegro bylo wiecej skrzyn acd niz aug jest bezwartosciowa w tym momencie, bo teraz moze byc i zapewne jest inaczej. To kwestia chwili. Wybierz sobie 3 czy 4 skrzynie ktore Cie interesują, spisz symbol (to przeciez tylko kilka skrzyn bedzie) i szukaj na allegro. A i tak czeka Cie przewaznie pisanie maila do sprzedawcy, bo mało który podaje symol, a potem mało który odpowiada bo nie wie gdzie to jest na skrzyni wybite.
Poniważ Ty nawet nie określiłeś ktora skrzynia o jakim symbol Cie interesuje to tym bardziej nie licz ze ktos Ci powie czy taka skrzynia jest popularna czy nie jak nawet nie wiadomo o czym konkretnie rozmawiamy
A jak chcesz mega krótką skrzynię z Vmax w granicach 140-160kmh przy 6-7 tys obrotów na piątym biegu to musisz założyć przełożenie biegu głównego ze skrzyni syncro, tylko wtedy np na trójce do odcinki nie pojedziesz nawet 100kmh.
Ostatnio zmieniony pt sie 28, 2009 18:50 przez sas_gti, łącznie zmieniany 1 raz.