Mam problem, nie wiem jak mogę przeciągnąc kabel od silnika tzn muszę umieścić tam syrenkę od centralnego i przeciągnąć do wnetrza samochodu w okolice bezpieczników a nie wiem którędy mogę to zrobić gdzie jest jakieś miejsce do tego. Pozdrawiam i czekam na jakaś fotoporade albo odpowiedz
Jak przeciągnąc kabel od silnika do wnętrza.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak przeciągnąc kabel od silnika do wnętrza.
Witam!
Mam problem, nie wiem jak mogę przeciągnąc kabel od silnika tzn muszę umieścić tam syrenkę od centralnego i przeciągnąć do wnetrza samochodu w okolice bezpieczników a nie wiem którędy mogę to zrobić gdzie jest jakieś miejsce do tego. Pozdrawiam i czekam na jakaś fotoporade albo odpowiedz
jak zdejmiesz podszybie masz taką puszkę z wtyczkiami i chyba ze 2 miejsca wolne, to jest najlepsze miejsce, tu masz fotkę z postu grega http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=55632 , ja wbiłem się przy kablach które już idą do środka, twardy drut - na końcu zaizolowany kabel i wbijasz się przy kablach
[b]148KM/326Nm[/b]
a jakieś fotki? porada? od czego zacząć? co rozpiać zeby przepuscic te kable tam gdzie ida inne od komory silnika? trudne to wogole bedize? jak z dostepem tam..
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4
ale mi właśnie chodzi o ten sposób jak ty zrobiłeś "Oli" wbijając sie w kable które juz tam są pociągnięte, widze te kable są przy pedale sprzedła ale jak się przebić nie uszkodze kablów juz tych co tam ide? potrzebny do tego kanał jest albo podnośnik zeby odebrać kable z komory silnika??
viewtopic.php?f=89&t=349044 Moje MK4