Nie umiem sprawdzic dokłądnie czy prosto jedzie auto bo pełno śniegu , ślisko itp nie chce ryzykowac , moj tata ma skode i jemu nic sie nie dzieje ;/
Pod czas jazdy kierownica mi sie leko rusza w < i > c
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
golfikdina
- Mały gagatek

Pod czas jazdy kierownica mi sie leko rusza w < i > c
Pod czas jazdy kierownica mi sie leko rusza w < i > czemu ? Niby w miare prosto jedzie auto ale kierownica sie troszke rusza w prawo i w lewo ktoś może wie jaka to moze byc przyczyna ? Może śnieg w nadkolach ? Nie wiem sam staram sie za kazdym razem wyciągac z tamtąd śnieg i nadal to samo 
Nie umiem sprawdzic dokłądnie czy prosto jedzie auto bo pełno śniegu , ślisko itp nie chce ryzykowac , moj tata ma skode i jemu nic sie nie dzieje ;/
Ostatnio zmieniony pn gru 21, 2009 15:05 przez golfikdina, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

-
golfikdina
- Mały gagatek

Skoro piszesz że dopiero jak śnieg spadł pojawił się problem to tak jak koledzy piszą wyczyścić ze śniegu. Chyba że gdzieś tam trochę szalałeś autkiem to mógł odważnik spaść i przydało by się pojechać do wulkanizatora, ale wpierw wyczyść koła ze śniegu
Ostatnio zmieniony wt gru 22, 2009 01:50 przez Gozdus, łącznie zmieniany 1 raz.
-
golfikdina
- Mały gagatek