Pytanie moje to czy da się jakoś to naprawić / dokupić i wymienić ten zawór, czy w grę wchodzi tylko wymiana całej pompy ABS
Zawór wyjściowy ABS (N133 - prawe tylne koło)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zawór wyjściowy ABS (N133 - prawe tylne koło)
Witam. Mam problem z ABS. Świeci się ciągle kontrolka i ABS nie działa. Wcześniej jak była deszczowa pogoda i bardzo wilgotno to kontrolka potrafiła nieraz po chwili zgasnąć i ABS działał jak należy, ale to było rzadko. Teraz kontrolka się świeci zawsze. Na VAG-u z VWtool wywala mi błąd ( po skasowaniu powraca ) N133 - Elektrozawór wyjściowy prawy tył.
Pytanie moje to czy da się jakoś to naprawić / dokupić i wymienić ten zawór, czy w grę wchodzi tylko wymiana całej pompy ABS
http://forum.vw-passat.pl/archive/index ... 41522.html przeczytaj ,,,
Tak poza tym sprawdź połączenia - tzn przewody jakie idą do kół - często lubią się przetrzeć i zwierają ,,,
Tak poza tym sprawdź połączenia - tzn przewody jakie idą do kół - często lubią się przetrzeć i zwierają ,,,
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON