auto kuleje na zimnym i na cieplym silniku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
auto kuleje na zimnym i na cieplym silniku
witam moj golf 4 straszanie kuleje na zimnym i cieplym silniku wymienilem juz sonde, kable napieciowe i swiece i to nic nie pomaga.. mechanicy i elektrycy juz rece umywaja nikt nie wie co sie dzieje. a stalo sie od mometu gdy zalozylem gaz do niego. przelaczyl sie 1 raz na gaz i chodzil 2 dni potem zaczelo sie wlasnie takie kulanie auta. czy jest ktos taki co moze mi pomoc prosil bym o kontakt 721-315-821 napisac sms a ja zadzwonie. mecze sie juz z nim ok 2 msc
Re: auto kuleje na zimnym i na cieplym silniku
co to znaczy kuleje, możesz bardziej opisać o co chodzi ??robifij pisze:witam moj golf 4 straszanie kuleje na zimnym i cieplym silniku
kupilem uzywana.
[ Dodano: 23 Sie 2009 10:52 ]
jezeli rano przyjde odpale go to odpali i za chwile gasnie. na cieplym odpale to spada z obrotow. wymienilem przeplywomierz nic to nie dalo nawet pogorszylo. stracil na mocy, zalozylem stary i mechanik kazal mi umyc przepustnice i przeplywomierz w benzynie zrobilem to i dalej to samo. kazali mi kable i swiece wymienic zrobiloem to i dalej to samo..mechanicy rozkladaja rece nikt nic nie wie co moglo sie stac. POMÓŻCIE walcze juz z nim 2 msc

[ Dodano: 23 Sie 2009 10:52 ]
jezeli rano przyjde odpale go to odpali i za chwile gasnie. na cieplym odpale to spada z obrotow. wymienilem przeplywomierz nic to nie dalo nawet pogorszylo. stracil na mocy, zalozylem stary i mechanik kazal mi umyc przepustnice i przeplywomierz w benzynie zrobilem to i dalej to samo. kazali mi kable i swiece wymienic zrobiloem to i dalej to samo..mechanicy rozkladaja rece nikt nic nie wie co moglo sie stac. POMÓŻCIE walcze juz z nim 2 msc