dzidzia24 pisze:Michnik pisze:Wkładałem go bardziej w celu ekonomicznym
Sory kolego ale po co wogóle tam grzebiesz jeśli martwisz się o spalanie, o czarną chmurę itpNie ma chmury-nie ma mocy

,nie ma mocy bez paliwa -proste!!!
Wszyscy chcieli by mieć 150KM w i żeby palił 3litry na 100km.Pamiętaj COŚ ZA COŚ
Nie wszyscy mogą iść do przodu bez kompromisow i patrzeć tylko na osiągi.
Spalanie na poziomie 9l niestety skutecznie mnie już hamuje. Jeżeli by mi palił powiedzmy 7l po mieście to nawet bym sie nie zastanawiał.
Myśle, że jest sporo osób na tym forum, którzy nie tylko patrzą na osiągi, ale zmuszeni są iść na kompromis i pogodzić jedno z drugim. Mimo , że dzięki temu forum wiadomo jak osiągnąć dużo więcej niż seria to koszta z tym związane nie każdy jest w stanie zaakceptować. W niektórych przypadkach dość znaczne(szczególnie przeróbki mechaniczne np wymiana skrzyni biegów czy sprzęgła na mocniejsze).
[ Dodano: Pon Lut 18, 2008 11:12 pm ]
Pytanie: czy zauważył ktos , że po założeniu boost pina samochód nieco gorzej odpala? Teraz z rana nieco jakby mi gorzej odpalał tzn. dwa zakręcenia rozrusznikiem czasem zamiast zapalenia od strzała. I się zastanawiam czy to tylko zbieg okoliczności i może jakaś świeca nierówno grzeje lub padła...