Duży problem ze zderzakiem

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

romanskixp
Nowicjusz
Nowicjusz

Duży problem ze zderzakiem

Post autor: romanskixp » sob sie 22, 2009 21:42

witam ostatnio miałem nieciekawą Przygodę zahaczyłem zderzakiem o betonowy słupek . Tak to wygląda: rysy niektore maja nawet do 2 mm POLO VW 2004
Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Potrzebuję sie tego najszybciej pozbyć i raczej chcę to wykonać sam jeśli jest to możliwe tylko nie mam o tym pojecia. Zastanawiałem sie nad lakiernikiem tylko wydaje misie ze to minimum 300 pln i 2 dni roboty a zależny mia na czasie . CO ROBIĆ ??

Awatar użytkownika
thesperado
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: thesperado » sob sie 22, 2009 21:45

Sam pewnie tego szybciej nie zrobisz ... daj komuś kto się zna na rzeczy i będzie elegancko ;-) . Jeśli nigdy się nie zajmowałeś blacharką, malowaniem, szpachlowaniem to zapewniam Cię że nie zrobisz tego tak aby Cię satysfakcjonowało.

[img]http://pawel.sniezek.w.interia.pl/podpis2.jpg[/img]

gailbraith

Post autor: gailbraith » sob sie 22, 2009 21:50

Dobrze widzę? Blacha nad zderzakiem jest również przerysowana? Myślę, że niestety to już do rąk profesjonalisty trzeba dać. Trochę roboty jest nad tym, jak również potrzeba do tego dobrego sprzętu. W starszym aucie spokojnie można by to robić na własną rękę dla nauki powiedzmy ale w Polo z 2004 roku to już chyba nie...

romanskixp
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: romanskixp » sob sie 22, 2009 22:29

Znalazłem coś takiego chyba identyczny kolor i 30 km odemnie

http://allegro.pl/item697..._polo_2003.html

jeszcze nie dzwoniłem ale jutro to zrobię tylko nie wiem ja z założeniem czy to jest prosta sprawa czy jakieś komplikacje

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”