duber pisze:.nie niemozna z kostki licznika nic zrobic tak samo jak z kostki tylnej lampy,przedniej i od włacznika swiatel i kostki stacyjki.
kolego przepraszam , u mnie sie podobno da podpiac komputer przez taka wtyczke w bagazniku, to sie odpina od wyciraczki i wszytko ladnie pokazuje na monitorze
Damian3942 pisze:duber, no ale i tak do licznika jakieś tam sygnały wysyła więc skoro wysyła to i może odbierać... ale to tylko taka teza... elektromechanikiem nie jestem wiec mam tylko teorie a jak jest w praktyce
juz nie kombinuj, NIE DA SIE MK II PODPIAC POD VAGA i kropka ! nie ma OBD ! , co najwyzej mozesz sobie popatrzec na dyskotke diody
mnie tez kols mowił, ze mozna podpiac, bo zobaczył pod kierownica napis vag Service
to ja powiedzialem, ze flaszke mu stawiam, jak podepnie i przejrzy mi auto

podpiął , ale powiedział , ze nie widzi jakiegos kabelka i nie moze sie połaczyc i wogole to ja mam cos z autem

wysmiałem goscia, probowałem, go uswiadomić, ale jak wiecie z mchaniorami z wieloletnim doswiadczeniem, ktorzy leczyli zuki polonezy i inne wiekowe auta, albo wogole nie maja pojecia o diagnostyce, ciezko jest cokolwiek uswiadomic