W momęcie gdy chce wdepnąć mu w pedał silnik zaczyna szarpać. nie dymi z rury mało pali nie kapie więc za duzo paliwa nie bierze. w czym moze być problem?? miał ktoś taki problem?? wie jak pomuc?? prosze o pomoc
Przerywa silnik :(
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Przerywa silnik :(
Witam mojemu golfikowi mk3 silnik 1.6 z roku 93 czyli jeszcze na gaźniku dolega:
W momęcie gdy chce wdepnąć mu w pedał silnik zaczyna szarpać. nie dymi z rury mało pali nie kapie więc za duzo paliwa nie bierze. w czym moze być problem?? miał ktoś taki problem?? wie jak pomuc?? prosze o pomoc
Gazu w nim nie mam. cały czas nawet jak sie nagrzeje wystarczy ze wdepne pedał to zaczyna szarpać a im nizsze obroty tym mocniej szarpie. obroty bardzo zadko falują...
z odpalaniem nie ma problemu zawsze odpalal i odpala za pierwzym razem bez problemu
z odpalaniem nie ma problemu zawsze odpalal i odpala za pierwzym razem bez problemu
Ostatnio zmieniony wt wrz 22, 2009 19:56 przez 19AdEks91, łącznie zmieniany 1 raz.
nie to juz nie szarpie jedynie jak mu mocniej wdepne wiem ze za duzo nie dostaje paliwa bo wzystko uche nic nie dymi nic nie kapie. rano odpali odrazu nie miałem z tym problemow nigdy no ale jak obrotu troche niskie typu 2tyś i w doł to szarpie niesamowicie... a jak powyzej 2 to mniej lecz jest to troche wyczuwalne...
[ Dodano: 22 Wrz 2009 20:00 ]
no własnie musze pompe sprawdzić a co do filtrow ponoć tak lecz kupiłem go z prawie 2 miesiące temu i do tej pory było ok a teraz tak... moze wymienie filtry...
[ Dodano: 22 Wrz 2009 20:00 ]
no własnie musze pompe sprawdzić a co do filtrow ponoć tak lecz kupiłem go z prawie 2 miesiące temu i do tej pory było ok a teraz tak... moze wymienie filtry...