oplaca sie kupic uzywana sonde lambda?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- marcinas1983
- VW Baron

- Kontakt:
- marcinas1983
- VW Baron

- Kontakt:
guti, to jest sonda z 3 przewodami
. Czwarty masowy nie idzie do sondy tylko zaraz za wtyczką jakieś 5cm jest przykręcony do kolektora ssącego 

Ostatnio zmieniony pt wrz 25, 2009 15:53 przez marcinas1983, łącznie zmieniany 1 raz.
trzy przewodowa,dwa biale jeden czarny a co jest za wtyczka to juz mnie nie interesuje...
a czy wadliwa sonda moze negatywnie wplywac na silnik????tzn czy jest on narazony na jakies awarie z tego powodu??????
czy tylko poprostu spalanie wariuje???
nie wiem czy oplaca sie kupowac sonde za 200 zl....spala mi okolo 1 do 1,5 litra gazu wiecej...doradzcie cos panowie
a ty kolego guti, napisz dokladnie za ile mogl byc cos zalatwic...
a czy wadliwa sonda moze negatywnie wplywac na silnik????tzn czy jest on narazony na jakies awarie z tego powodu??????
czy tylko poprostu spalanie wariuje???
nie wiem czy oplaca sie kupowac sonde za 200 zl....spala mi okolo 1 do 1,5 litra gazu wiecej...doradzcie cos panowie
a ty kolego guti, napisz dokladnie za ile mogl byc cos zalatwic...
- marcinas1983
- VW Baron

- Kontakt:
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
ahaaaaaa, dzisiaj tankowałem....
240 km na 28 litrach....
poand 11 litrów, w cylku mieszanym .. szczerze to nie umialem ekonomicznie jezdzic, wiec troszke ciezko mi ocenic spalanie , jutro tez mam troszke jazdy w miescie, pozniej trasa 150 km , zobaczymy co z tego wyjdzie, postaram sie tak normalniej jezdzic
bo po tej wymianie sondy lpoeje sie jezdzi moim zdaniem,wiec mu wciskalem
no moz teraz zmadrzeje 
240 km na 28 litrach....
poand 11 litrów, w cylku mieszanym .. szczerze to nie umialem ekonomicznie jezdzic, wiec troszke ciezko mi ocenic spalanie , jutro tez mam troszke jazdy w miescie, pozniej trasa 150 km , zobaczymy co z tego wyjdzie, postaram sie tak normalniej jezdzic
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!