Mam problem od jakiegoś czasu dochodzą mnie takie głuche(nie metaliczne) stuki (a właściwie puknięcia
Bardzo dziwne stukanie :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Bardzo dziwne stukanie :)
Witam
Mam problem od jakiegoś czasu dochodzą mnie takie głuche(nie metaliczne) stuki (a właściwie puknięcia
) z lewego kielicha. Sprawa jest o tyle dziwna że mechanik sprawdzał zawieszenie itp. i niczego się niedopatrzył . Nie słychać tego często ale zależy mi na tym żeby sprawe rozwiązać
Jak chcesz świrować to gdzie indziej.... mogą być juz poduchy wytrzaskane na amorach te które właśnie wchodzą w kielichy i na nierównościach delikatne stuki bedą.... najcześciej tak się dzieje jak auto wpadnie w dziure i przechyli się na jedną strone i wracając na swoje położenie jest stuk....Arni128 pisze:Może masz dzięcioła w bagażniku
Myślę że to dobra teoria , bo faktyczine stuki właśnie dobiegają z tamtych okolic DziekiOCIU pisze:Jak chcesz świrować to gdzie indziej.... mogą być juz poduchy wytrzaskane na amorach te które właśnie wchodzą w kielichy i na nierównościach delikatne stuki bedą.... najcześciej tak się dzieje jak auto wpadnie w dziure i przechyli się na jedną strone i wracając na swoje położenie jest stuk....Arni128 pisze:Może masz dzięcioła w bagażniku