Co to za wtyczka?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Co to za wtyczka?
Witajcie znalazłem coś takiego po zdjęciu klapki z tapicerki przy lampce w bagażniku, dochodzą do niej dwa przewody (czerwony i chyba brąz -ale tego drugiego nie jestem pewien) Czy może to być jakieś zasilanie? 

Re: Co to za wtyczka?
[quote="kodix13"]Witajcie znalazłem coś takiego po zdjęciu klapki z tapicerki przy lampce w bagażniku, dochodzą do niej dwa przewody (czerwony i chyba brąz -ale tego drugiego nie jestem pewien) Czy może to być jakieś zasilanie?
Sprawdź miernikiem
Sprawdź miernikiem
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
Wygląda jak wtyczka gniazda zapalniczki.kodix13 pisze:Czy może to być jakieś zasilanie?
Nie masz w bagażniku dodatkowego gniazda?
Może ktoś zmieniał tapicerkę bagażnika i założył taką bez gniazda..
Sprawdź miernikiem tak jak pisze Haki i jak masz tam masę i +12V to zakładaj gniazdko i ciesz się nowym gadżetem
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
tak to jest wtyczka do dodatkowego gniazda zapalniczki, nic nie było grzebane w każdym golfie tak jest - wiązka uniwersalna a wersje różne, z gniazdem lub bezKamel pisze:Wygląda jak wtyczka gniazda zapalniczki.
Nie masz w bagażniku dodatkowego gniazda?
Może ktoś zmieniał tapicerkę bagażnika i założył taką bez gniazda..
Ostatnio zmieniony pt lis 27, 2009 12:25 przez Oli, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]148KM/326Nm[/b]