Problem wygląda następująco i prosto: drżenie kierownicy podczas jazdy oraz furkotanie koła, mechanik wymienił łożyska bo podobno to było przyczyną ale furkotanie dalej się pojawia. Ostatnio nawet złapałem gumę i po wymianie na dojazdówkę okazało sie, że furkotania praktycznie nie ma. Czy jest to problem opon? może felga krzywa? Proszę o szybką odp
Drżenie kierownicy oraz furkotanie koła
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Drżenie kierownicy oraz furkotanie koła
Witam! Mam takie mały problem, a że jestem nowicjuszem to zgłaszam sie tutaj o radę
Problem wygląda następująco i prosto: drżenie kierownicy podczas jazdy oraz furkotanie koła, mechanik wymienił łożyska bo podobno to było przyczyną ale furkotanie dalej się pojawia. Ostatnio nawet złapałem gumę i po wymianie na dojazdówkę okazało sie, że furkotania praktycznie nie ma. Czy jest to problem opon? może felga krzywa? Proszę o szybką odp
Pozdrawiam
deesenq, podjedz na wulkanizację i niech sprawdzą felgę. Robiłeś zbieżność i geometrię??

NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
deesenq, jedź pierw do wulkanizacji niech obejrzą tą oponę, za zbieżność i geometria u diagnosty płaciłem 120pln

NetKredyty.pl - Notowania giełdowe, kursy walut, kredyty, konta osobiste i firmowe.
Mnóstwo Gier na Wii i masa filmów.. ZAPRASZAM!
- ŁukaszMan
- Użytkownik

- Kontakt:
Kolego jeśli masz proste felgi na 100% i zero luzów w zawieszeniu to tylko opona może bić. Często bywa tak ze wizualnie oponka jest ok ale w wnętrzu opony padnie siatka wzmacniająca i oponka już nie trzyma tak jak należy a z czasem zrobi sie gulka.
Ja robiłem samą zbieżność u siebie po wymianie końcówek drążków jakiś miesiąc temu i płaciłem za ustawienie 50PLN.
Ja robiłem samą zbieżność u siebie po wymianie końcówek drążków jakiś miesiąc temu i płaciłem za ustawienie 50PLN.